Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Bijzondere Afsluiting Kinderboekenweek Prins Constantijnschool

10 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Donderdagavond 9 oktober werd de Kinderboekenweek op de Prins Constantijnschool feestelijk afgesloten. Er was deze avond een hoop te zien en te beleven. Het was dan ook erg druk met ouders, kinderen en andere belangstellenden. In ieder lokaal stond een ander feest centraal en hadden de kinderen rondom het betreffende thema gewerkt en geknutseld.

In groep 7 kon deze avond Hollandse haring vanwege ‘Vlaggetjesdag’ gegeten worden, zij hadden als thema ‘Onbekende feesten in Nederland’. In groep 1/2 konden de bezoekers met verschillende verkleedattributen op de foto worden gezet, daar was het thema ‘Verkleedfeest’. Het thema van groep 8 was ‘Klassenfeest’.

Er waren deze avond meerdere voorstellingen te zien over de verschillende dans- en muziekstijlen van vroeger tot nu; o.a. de Wals, Rock and Roll en Hiphop kwamen voorbij. Bij Wasko konden de kinderen zich laten schminken deze avond. Ook de Peuterspeelzaal ‘De Kleine Prins’ die onlangs is geopend op de Constantijnschool had meegewerkt aan het thema, zij werkten over verjaardagsfeest.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!