Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding na burenruzie

11 oktober 2014 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Agenten hebben vrijdag op zaterdagnacht twee mannen aangehouden na een burenruzie op de Gerrit van Dalenstraat. Bij de aanhouding zagen agenten zich genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen nadat een man met een mes weigerde zich over te geven. Er is niemand gewond geraakt.

Rond 00.40 uur kregen agenten de melding dat een raam van een woning op de Gerrit van Dalenstraat er uit lag. Eerder die avond had er een burenruzie plaatsgevonden. Agenten zijn er direct naar toe gegaan. Toen zij aankwamen zagen zij een man over straat lopen met een mes in zijn hand. Hij weigerde zich over te geven.

Agenten hebben de man gepepperd, echter wilde de man nog steeds niet luisteren. Hierop zagen agenten zich genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Toen kon de 42-jarige man worden aangehouden. Ook een 43-jarige man is aangehouden op verdenking van vernieling. Agenten hebben beiden mannen overgebracht naar het politiebureau en heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!