Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Diabetesfonds zoekt nieuwe collectanten in Papendrecht

16 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Wilt u het Diabetes Fonds steunen met een paar uurtjes tijd? Ga dan in de landelijke collecteweek met de collectebus op pad. Dat kan in uw eigen wijk, of, als u dat liever wilt, in een andere wijk. Op het moment dat u het beste uitkomt, binnen de collecteweek.

Het Diabetes Fonds afdeling Papendrecht zoekt vrijwilligers die in de week van 26 oktober tot 1 november 2014 twee uurtjes willen collecteren in Papendrecht. Diabetes (ook wel suikerziekte genoemd) is een ernstige ziekte die diep ingrijpt in het leven van mensen. Daarnaast heeft het een domino-effect. Diabetes kan leiden tot een hartaanval, dementie, blindheid en nierfalen. Er zijn nu al 1 miljoen mensen met diabetes in Nederland. En elke dag komen er 200 patiënten bij.

Het Diabetes Fonds betaalt wetenschappelijk onderzoek om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen. Hiervoor is het fonds afhankelijk van donaties en de collecte. Om de opmars van diabetes tegen te gaan, zijn er meer inkomsten nodig. Daarom is het Diabetes Fonds hard op zoek naar nieuwe collectanten in Papendrecht.

Aanmelden kan tijdens kantooruren, tot dinsdag 21 oktober a.s. bij onze collecteleider Pieter van den Berg, telefoonnummer: 06-22242349

Lees meer over:

collecte diabetes
Deel dit bericht met je vrienden!