Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Uitnodiging KNVB voor 3 spelers D1 van VV Papendrecht

22 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT -  Maar liefst 3 spelers van VV Papendrecht D1 hebben een uitnodiging ontvangen van de KNVB voor de (voorlopige) trainingsgroep jongens onder 12 jaar Werkgebied Midden. De selectieactiviteit bestaat uit een tweetal trainingen.

Op maandag 27 oktober en maandag 3 november zullen Twan Lokenberg, Mauro Tent en Gyan de Regt de trainingen volgen van de KNVB. Deze vinden plaats bij Sportvereniging Capelle, op het Mandenmakers Sportpark in het Brabantse Sprang-Capelle, gemeente Waalwijk.

Wij wensen Twan, Mauro en Gyan veel succes en plezier met de trainingen.

Lees meer over:

KNVB voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!