Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

27 leerlingen schaken om de bekers tijdens het Schoolschaaktoernooi

27 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag werd weer het jaarlijkse Schoolschaaktoernooi georganiseerd door de Schaakvereniging Papendrecht\Alblasserdam.

Aan het Schoolschaaktoernooi deden dit jaar 27 kinderen mee van 7 verschillende scholen uit Papendrecht. In poule A werd door 10 kinderen uit groep 7 en 8 gestreden om de bekers. De andere kinderen uit groep 3 t/m 6 zaten in poule B. Voor de meeste kinderen uit deze groep was het hun eerste toernooi en daarom ook een mooie gelegenheid om beter te leren schaken.

De eerste 5 kinderen uit elke poule kregen in prijs. Sander Korsten van de Beatrix school won poule A en Geert Brandt van de Augustinusschool won poule B, beiden zijn lid van de club. Een aantal enthousiaste kinderen zullen we zeker terug zien op de schaakclub, waar dinsdagavond vanaf 18.45 uur les wordt gegeven in het Denksportcentrum van Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!