Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Sámen terugkijken op 70-jaar vrijheid

3 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - We gaan meer voor elkaar betekenen. Sámen regelen wat nodig is, wordt steeds belangrijker. Daarom slaan het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder/’t Zand, Rivas De Waalburcht, de Oranje Nassauschool, kinderopvangorganisatie Wasko en kinderopvang Papendrecht de handen ineen en organiseren gezamenlijk activiteiten voor hun bewoners, leerlingen én bewoners uit de wijk.

De leerlingen van de Oranje-Nassauschool werken dit jaar aan het thema ‘70 jaar bevrijding’. Papendrechtse verhalen spreken leerlingen aan en zeker als deze verteld worden door ú! In april 2015 organiseren we een middag voor alle leerlingen, cliënten van Rivas en bewoners uit de wijk om de tentoonstelling van de leerlingen te bekijken en legerjeeps op het schoolplein te bewonderen.

Lees meer over:

middenpolder kraaihoek 't zand
Deel dit bericht met je vrienden!