Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Zwarte Pietenband "Wild Geraas" viert 2e lustrum

17 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Papendrechtse Zwarte Pietenband ‘Wild Geraas’ viert dit seizoen haar 2e lustrum. ‘Wild Geraas’ is onderdeel van muziekvereniging Excelsior Papendrecht en heeft in de wijde omtrek naam gemaakt in de afgelopen 10 jaar.

Met veel enthousiasme trekt de groep er steeds weer op uit om Sinterklaasfeesten op te vrolijken met zowel traditionele Sinterklaasliedjes als hedendaagse vlotte medley’s. Zo zijn in de loop der jaren optredens verzorgd voor kleine en grote opdrachtgevers in Papendrecht maar ook in grote steden als Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, en vanzelfsprekend de jaarlijkse intocht in Papendrecht.

De muzikale Pieten zijn enthousiast, en de strooi- en pakjespieten zingen en dansen met de kinderen. Zelfs Sinterklaas gaat regelmatig met ‘Wild Geraas’ mee op pad. Ook dit jaar is ‘Wild Geraas’ gedurende de weken voor 5 december weer op heel veel plaatsen te vinden en de eerste optredens voor 2015 zijn al geboekt! Meer informatie over ‘Wild Geraas’ is te vinden op www.wildgeraas.es en te allen tijde op te vragen via info@wildgeraas.es.

Lees meer over:

sinterklaas muziek excelsior
Deel dit bericht met je vrienden!