Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

D3 van VV Papendrecht eerste najaarskampioen

3 december 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - D3 is als eerste team van VV Papendrecht najaarskampioen geworden. Op zaterdagochtend 29 november won de ploeg van trainer Peter Wubben op het Slobbengors met 5-0 van GSC/ODS 2.

Hierdoor zijn de D-pupillen, die gesponsord worden door NoSuchCompany, onbereikbaar geworden voor concurrent Drechtstreek D4 dat komende zaterdag om 9.00 uur op ons thuiscomplex de laatste tegenpartij van de najaarscompetitie is. D3 heeft alle 9 competitieduels ruim gewonnen en is met een doelsaldo van 66 voor en 8 tegen dan ook de oververdiende kampioen.

Het kampioenschap werd op het veld gevierd met een heuse rookbom en kampioensbekers voor de spelers. De kantine werd nog lange tijd onveilig gemaakt. D3, spelers en begeleiding, gefeliciteerd met het najaarskampioenschap!

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht d3
Deel dit bericht met je vrienden!