Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

56-jarige vrouw vermist omgeving Beukmolen

5 december 2014

PAPENDRECHT - De politie heeft vrijdag via Burgernet een oproep gedaan om uit te kijken naar een 56 jarige mevrouw uit Papendrecht. De
Papendrechtse is sinds vrijdagmorgen 5 december vermist. De politie heeft gezocht in en rondom het park Noordhoeksewiel, hierbij is assistentie verleend door de politie helikopter. De brandweer Papendrecht heeft de sloten doorzocht in het park, helaas heeft de zoekactie niets opgeleverd.

Het signalement is: Blanke vrouw met een lang mager postuur. Mevrouw is herkenbaar aan de slang van een sonde uit haar neus. Kleding is helaas onbekend en vermoedelijk is ze zonder jas van huis vertrokken. De politie is op zoek naar mensen die haar mogelijk gezien hebben. Uw informatie is welkom op 0900-8844

Foto: Pieter van den Berg.

 

Deel dit bericht met je vrienden!