zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Zoektocht naar vermiste vrouw levert niets op

8 december 2014

PAPENDRECHT - De politie heeft vrijdag 5 december via Burgernet een oproep gedaan om uit te kijken naar een 56 jarige mevrouw uit Papendrecht. De Papendrechtse is sinds vrijdagmorgen 5 december vermist.

De politie heeft gezocht in en rondom het park Noordhoeksewiel, hierbij is assistentie verleend door de politie helikopter. De brandweer Papendrecht heeft de sloten doorzocht in het park, helaas heeft de zoekactie niets opgeleverd.

Het signalement van de vrouw is: Blanke vrouw met een lang mager postuur. Mevrouw is herkenbaar aan de slang van een sonde uit haar neus. Kleding is helaas onbekend en vermoedelijk is ze zonder jas van huis vertrokken. De politie is op zoek naar mensen die haar mogelijk gezien hebben. Uw informatie is welkom op 0900-8844.

Wanneer er meer bekend is over deze vrouw, laten we u het hier weten.

Update 1: Op zondag 7 december voerde een groot team van de stichting Reddingshonden (RHWW) een grootschalige zoekactie uit in Papendrecht, naar de sinds vrijdag vermiste 57 jarige vrouw.

In deze vermissingszaak zijn er vrijdag al verschillende zoekacties geweest vanuit de politie en brandweer, maar zonder resultaat. Zondag 7 december zochten de vrijwilligers samen met de politie het gebied rondom park Noordhoek af, en liepen er vrijwilligers met reddingshonden langs de sloten in de wijk Westpolder. Helaas heeft de zoekactie op dit moment nog niets opgeleverd.

Foto's: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

burgernet noordhoeksewiel sonde
Deel dit bericht met je vrienden!