zaterdag 28 november 2020

Alles over Papendrecht

Spaarkaarten van Bert worden 40 kerstpakketten voor Leger des Heils

17 december 2014

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Bert Alblas uit Sliedrecht houdt van verse groenten, fruit én... van sparen. Als trouwe klant van Landwinkel 'De Heerlijkheid van Papendrecht' spaarde hij daar, in de afgelopen drie jaar, liefst 200 spaarkaarten bij elkaar.

"Voor iedere spaarkaart ontvangen klanten € 10,00 aan bijzondere (streek)producten. Voor de klanten vaak een verrassende kennismaking." vertelt Ester Korteland. Bert Alblas wilde met de spaarkaarten iets doen voor de medemens.

Zo ontstond het idee om er kerstpakketten van te laten maken voor bezoekers van Bij Bosshardt, het steunpunt  van het Leger des Heils op de Staringlaan in Papendrecht.

Van de spaarkaarten werden 40 kerstpakketten gemaakt. Ester Korteland voegde er ook nog acht boerenkazen in de vorm van een hart  aan toe.

Annemarie Pierhagen en Eline Kraaijveld  van Bij Bosshardt namen de kerstpakketten en boerenkazen woensdag 16 december dankbaar in ontvangst en kunnen hun bezoekers nu een heerlijke kerstverrassing bezorgen.

Naastenliefde? Het bestaat nog.

Derde van rechts op de foto is Bert Alblas met zijn 200 spaarkaarten.

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!