woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

VV Drechtstreek verlengt contract Bill Tukker met jaar

19 december 2014

PAPENDRECHT - VV Drechtstreek heeft het contract met Bill Tukker met 1 jaar verlengd. Tukker is bij Drechtstreek bezig aan zijn eerste seizoen. Hij was de opvolger van de trainers John den Dunnen en Leo Dekker.

Bill Tukker is in het bezit van het diploma TC 1. Hij begon zijn spelerscarriere bij De Zwerver en speelde later voor o.a. Zwart Wit `28, Barendrecht en Strijen. Als spits werd hij meerdere keren regiotopscorer. Met het Nederlands Politieteam werd hij 2x wereldkampioen en kwam tot 27 interlands.
 
Zijn trainersloopbaan begon bij Papendrecht als jeugdtrainer en -coordinator, waarna in 2002 de overstap naar de hoofdmacht van die club volgde

Voor hij naar VV Drechtstreek kwam was hij nog trainer van Strijen. Daarvoor was hij als hoofdtrainer o.a. verbonden aan v.v.Papendrecht, ASWH, SHO en IFC.

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!