maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Kerstzaalvoetbaltoernooi Interval groot succes in nieuwe sporthal

22 december 2014

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag (21 december) vond de laatste activiteit van het jeugd en jongerenwerk van Interval plaats ; traditiegetrouw streden dit keer maar liefst negen teams om de titel van het beste zaalvoetbalteam. Dit keer vond het toernooi plaats in het splinternieuwe Sportcentrum en dat konden de voetballers en het publiek zeer waarderen. Er werden maar liefst 36 wedstrijden gespeeld (in de leeftijdscategorie van 12-16 jaar). FC Bokronis was na afloop de winnaar.

Als beste speler werd Ibrahim Allachi uitgeroepen en als beste keeper kwam Olaf Romijn uit de bus……

Al met al kan het jongerenwerk terugkijken op een zeer gezellige en sportieve afsluiting van 2014. Kijk voor de nieuwe activiteiten in 2015 op de site van jeugdcentrum Interval www.intervalpapendrecht.nl   

Lees meer over:

zaalvoetbal interval
Deel dit bericht met je vrienden!