donderdag 26 november 2020

Alles over Papendrecht

Burgemeester De Bruin: sta voor de vrijheid van meningsuiting en ga naar de demonstratie in Rotterdam

8 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Naar aanleiding van de aanslag in Parijs roept burgemeester C.J.M.  de Bruin iedereen in Papendrecht op vanavond naar de vreemdzame demonstratie in Rotterdam te gaan. De demonstratie is uit solidariteit met de Parijzenaren en voor de vrijheid van meningsuiting, niet gericht tegen iets of iemand, maar voor de grondrechten vrijheid van meningsuiting, respect en verdraagzaamheid.

Burgemeester De Bruin: “Dit is een aanslag op de vrije pers en op de mensen die deze vrijheid verdedigen, de politie. Dit raakt ons allemaal en ik vind het belangrijk om op te staan voor onze grondrechten.”

Papendrechters zijn welkom om 16.30 uur naar het gemeentehuis te komen, waar burgemeester De Bruin zijn steun voor de vrijheid van meningsuiting zal uitspreken. Daarna zal een bus naar Rotterdam vertrekken. Voor de gelegenheid is het mogelijk om vrij te parkeren in de blauwe zone na 15.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!