Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Krijn en Henk rijden Alternatieve Elfstedentocht voor goed doel

14 januari 2015

PAPENDRECHT - Kou, kouder, koudst... Als de winter niet naar Nederland komt, gaan de Nederlanders wel naar de winter toe.

Eind januari vertrekken duizenden sportieve Nederlanders naar Oostenrijk waar voor de 27e keer de Alternatieve Elfstedentocht op de WeissenSee wordt georganiseerd. De wedstrijd gaat over een afstand van tweehonderd kilometer.

Op één dag tweehonderd kilometer schaatsen, dat is en blijft een unieke prestatie. De laatste jaren koppelen veel schaatsers die bijzondere prestatie aan een goed doel. Zo ook Krijn Donk uit Papendrecht en Henk Swijnenburg uit Bleskensgraaf. Beide heren hebben aan deze uitputtende tocht een sponsoractie gekoppeld ten bate van de Papendrechtse stichting Traveling Light. Het geld dat bijeengebracht wordt zal volledig ten goede komen aan de afbouw van een christelijk opvanghuis voor meisjes en jonge vrouwen in Moldavië, die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel.

Wie Krijn of Henk in hun sportieve topprestatie wil sponsoren kan mailen naar krijncora@kpnmail.nl

Voor meer informatie, ga naar:
Website: www.traveling-light.nl
Weblog: http://janenmarja.blogspot.nl  
Facebook: www.facebook.com/StichtingTravelingLight

Lees meer over:

schaatsen oostenrijk
Deel dit bericht met je vrienden!