zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Sloop sporthal De Laaght van start

19 januari 2015

PAPENDRECHT - Maandag 19 januari is er gestart met de sloop van sporthal De Laaght. De sporthal is erg gedateerd en voldoet niet meer aan alle veiligheid- en sporttechnische eisen.

De gemeente zou hoge renovatiekosten moeten maken, om het gebouw weer toekomstwaarde te geven. Daarnaast is met de opening van het nieuwe Sportcentrum Papendrecht de bestaansreden van de sporthal komen te vervallen.

Na de sloopwerkzaamheden wordt het terrein geëgaliseerd en de grond ingezaaid met gras. De werkzaamheden duren zo’n 5 à 6 weken. Er zijn nog geen concrete plannen voor verdere ontwikkeling van het gebied.

Foto's: Pieter van den Berg.

 

Lees meer over:

sporthal sloop de laaght
Deel dit bericht met je vrienden!