woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Primeur tijdens succesvolle 3e editie PapeCity Business Basketbal Cup

3 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 30 januari heeft basketbalvereniging Flush’72 uit Papendrecht voor de derde keer het bedrijven basketball toernooi ‘PBBCup’ georganiseerd.

In het tot basketbal-arena omgetoverde nieuwe Sportcentrum, speelde ruim 88 mixed basketballers van 12 bedrijven op vier basketbal velden een spectaculair toernooi. Na een zinderende finale kwam het team van Jan Blokland’s AAA Pumps & Parts als winnaar uit de bus, Michel Zegelaar’s Security Management Group kwamen in de laatste minuten net iets tekort. Met ruim 200 bezoekers is de PBBCup inmiddels aan het uitgroeien tot een begrip in de regio.

De PPBCup toont aan dat basketbal in Papendrecht leeft. De club groeit en tijdens het toernooi hebben wethouder Koppenol en het bestuur van Flush’72 de intentie uitgesproken om met elkaar een basketbal interland of rayon-finale naar het sportcentrum in Papendrecht te gaan halen. De inschrijving voor de 4e editie van de PBBCup zijn inmiddels een feit. Meer info en foto’s: www.flush72.nl

Foto: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

basketbal flush'72 pbbcup
Deel dit bericht met je vrienden!