donderdag 26 november 2020

Alles over Papendrecht

Werkcenter Nederland B.V. failliet verklaard

6 februari 2015

PAPENDRECHT - Afgelopen dindag, 3 februari 2015, is Werkcenter Nederland B.V., gevestigd aan de Ketelweg nr. 63A in staat van faillissement verklaard. In de goede tijd hielp dit bedrijf duizenden mensen vanuit een situatie van langdurige werkloosheid aan een baan.

Het Werkcenter werd in 2006 feestelijk geopend door burgemeester De Bruin (zie foto en link onderaan dit bericht)

Vanwege steeds kleiner wordende overheidsbudgetten zag Werkcenter Nederland de omzet zienderogen afnemen. Voorheen had het bedrijf dochterbedrijven door heel Nederland. Die locaties waren al eerder gesloten.

De laatste tijd werd alleen nog vanuit Papendrecht gewerkt. Een doorstart is, aldus de curator Mr. M.W. Huijzer, niet aan de orde.

Lees meer over:

failliet werkcenter
Deel dit bericht met je vrienden!