Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Bij Bosshardt bestaat binnenkort 5 jaar

6 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op woensdag 27 mei 2015 bestaat wijkcentrum Bij Bosshardt in Papendrecht 5 jaar. Om dit te vieren organiseren wij van 12.30-16.30 uur een Jubileumfair in de Staringlaan 3. We willen hierbij vooral de jeugd in het zonlicht zetten middels het organiseren van verschillende gratis activiteiten.

Vanuit het Leger des Heils is Bij Bosshardt Papendrecht bijna 5 jaar geleden als buurtsteunpunt opgericht. Met de buurtsteunpunten (Bij Bosshardt) is een droom van Majoor Bosshardt werkelijkheid geworden. Zij had de wens dat er in achterstandswijken een tweede huiskamer gevestigd zou worden waar mensen met allerlei komaf op laagdrempelige manier elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een gratis kop koffie/thee.

De mensen die hier komen hebben vrijwel allemaal een aardige rugzak aan bagage. Hierbij valt te denken aan: huiselijk geweld, incest, misbruik,
eenzaamheid, autisme, psychische achtergrond etc. Alle mensen, groot en klein, zijn hier van harte welkom om bij ons een luisterend oor te vinden en kunnen gebruik maken van ons grote, gevarieerde activiteitenaanbod.

Deel dit bericht met je vrienden!