zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Viertal aangehouden dankzij oplettende getuige

8 februari 2015 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Twee mannen en twee vrouwen zijn zaterdagmiddag aangehouden dank zij een alerte getuige. De vier zitten vast op verdenking van diefstal.

De getuige zag die middag twee vrouwen een winkel uit komen aan de Meent en vervolgens van kleding wisselen. De getuige vertrouwde het duo niet, ging achter de vrouwen aan en waarschuwde intussen de politie. Even verderop stapten de vrouwen in een auto die met hoge snelheid kwam aanrijden. Toen vervolgens een politieauto de straat kwam in rijden, ging het voertuig er snel vandoor. Agenten gingen achter het voertuig aan dat onder andere tegen het verkeer in begon te rijden. Aan de Wilgenhof wisten de agenten het voertuig tot een stoppen te brengen. De twee vrouwen (een van 30 uit Frankrijk en een van 24 uit Spijkenisse) werden aangehouden. In de auto zaten nog twee mannen (een van 29 uit Duitsland en een van 28 uit Amsterdam) die eveneens werden aangehouden. Ook werden op de vluchtweg van het viertal spullen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Inmiddels is er een aangifte gedaan van zakkenrollen in de winkel waar de twee vrouwen uit kwamen lopen. Het onderzoek naar het viertal en de aangifte wordt vervolgd.
 

Lees meer over:

getuige meent aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!