woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Diploma-uitreiking aan leerlingen van Leerwerkbedrijf Combigoods door Wethouder Rozendaal

13 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Leerlingen van Leerwerkbedrijf Combigoods kregen woensdag 11 februari een diploma uitgereikt van wethouder Jan Nathan Rozendaal en een vertegenwoordiger van het ROC Amsterdam.

De leerlingen volgden met succes een MBO-AKA opleiding niveau 1 (AKA betekent Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent) en de meesten van hen starten binnenkort met niveau 2. Zij zijn allen werkzaam bij Inpakcentrum.nl of Pannenkoekenhuis Frittella.

Leerwerkbedrijf Combigoods biedt mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op zowel werkervaring als scholing. Een groot deel van de AKA leerlingen stroomt door naar de MBO niveau 2 opleiding, die ook op locatie bij Combigoods wordt gegeven. De leerlingen zijn werkzaam bij Inpakcentrum.nl en Pannenkoekenhuis Frittella.

Foto: Diploma-uitreiking bij Frittella

Lees meer over:

diploma mbo leerwerkbedrijf
Deel dit bericht met je vrienden!