maandag 17 mei 2021

Alles over Papendrecht

Overhandiging cheque aan ambassadeur CliniClowns tijdens Projectavond Koningin Beatrixschool

17 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op donderdag 12 februari is tijdens de druk bezochte projectavond op de Kon. Beatrixschool  door  dhr. Witkamp (directeur van de school) een cheque overhandigd aan een ambassadeur van CliniClowns.

Het totaalbedrag van 1400 euro is gedeeltelijk opgehaald met de actie Tekenfund en de rest van het bedrag is het resultaat van de de door de ouderraad georganiseerde kerstmarkt.

Als dank ontving de school een mooie oorkonde van de CliniClowns en een daverend applaus van alle aanwezige ouders, kinderen en belangstellenden. Het feestelijke moment werd afgerond met een spetterend optreden van het schoolkoor en daarna was iedereen in de gelegenheid om tijdens een rondje door de school alle werkstukken van de kinderen te bewonderen.

Zie ook:

Lees meer over:

cliniclowns beatrixschool
Deel dit bericht met je vrienden!