woensdag 21 april 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht weer een 100-jarige rijker

17 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Maandag 16 februari bezocht burgemeester De Bruin een inwoonster van Papendrecht, mevrouw Pracht- Jessurun, die op 14 februari 100 jaar is geworden. Een bijzondere leeftijd en daarom overhandigde de burgemeester, namens de gemeente, een bloemetje.

Mevrouw Pracht-Jessurun heeft haar verjaardag zaterdag 14 februari gevierd in samenzijn met haar familie. Ze is gezegend met 3 kinderen, 6 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Tegenwoordig woont ze bij haar oudste dochter Edith en schoonzoon Herman. Mevrouw is voor haar 100-jarige leeftijd nog bijzonder vitaal en goed ter been.

Lees meer over:

burgemeester 100 jaar
Deel dit bericht met je vrienden!