Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Arno en Madelon Janssen van de Vrijzinnige Partij gaan voor het opheffen van de bestuurlijke drukte

4 maart 2015

PAPENDRECHT - Arno en Madelon Janssen, hier op de foto, zijn kandidaat voor De Vrijzinnige Partij in Papendrecht. De Vrijzinnige Partij staat voor een vrijzinnige politiek gericht op een vrije, evenwichtige en rechtvaardige samenleving.

De Vrijzinnige Partij is opgericht in november 2014 en geregistreerd bij de Kiesraad. De Vrijzinnige Partij heeft het ideaal dat iedereen in Nederland vrij tot zijn recht moet kunnen komen. Iedereen deelt mee in economische groei. Groei is dan wel een middel en niet het doel om welvaart en welzijn mogelijk te maken.

De Vrijzinnige Partij doet ook 18 maart mee aan de statenverkiezingen. In de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland kunt u op hen stemmen.

Kiezen voor de Vrijzinnige Partij is kiezen voor mensen in uw omgeving en voor het opheffen van bestuurlijke drukte. De Vrijzinnige Partij werkteonder andere aan het opheffen van de provincie door de taken naar gemeenten te laten gaan.

De Vrijzinnige Partij heeft in Zuid-Holland lijst 15. Arno Janssen staat op nummer 2 op deze lijst, en Madelon Janssen op nummer 4. Zie voor verdere gegevens de website van de Vrijzinnige Partij.

Foto: Pieter van den Berg.

 

Deel dit bericht met je vrienden!