Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Uitgifte van duizenden verhuispakketten bij Jumbo Westpolder

14 maart 2015

PAPENDRECHT - Duizenden pakketten....vol met boodschappen. Op zaterdagmorgen 14 maart arriveerde een ware zilvervloot van een kleine 3000 verhuispakketten bij Jumbo in de Westpolder.  Het plein midden in het winkelcentrum stond er helemaal vol mee.

Vaste klant mevrouw Raymonda van Kan was al ruim voor 08.00 uur aanwezig. Was ze speciaal voor deze gelegenheid zo vroeg? "Nee hoor, we zijn hier altijd met een vast ploegje voordat de winkel open gaat. Even een gezellig praatje, daarna winkelen en dan heb ik nog de hele dag de tijd voor andere dingen. Zij kon, als eerste, een -gespaard- verhuispakket in ontvangst nemen. Ze is erg tevreden met de nieuwe Jumbo, een breed assortiment, heel veel vers én vriendelijke medewerkers. Dat laatste vind ik ook erg belangrijk. De mensen gaan je kennen en andersom. Dat maakt winkelen leuk."  De verhuispakketten kunnen nog t/m zaterdag 21 maart afgehaald worden.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!