Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Dames DES '72 ongeslagen kampioen

17 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De damesselectie van handbalvereniging DES '72 sleepten afgelopen zondag het welverdiende kampioenschap binnen! In een goed gevuld sportcentrum stond de streekderby tegen de dames van Saturnus '72 uit Ridderkerk op het programma.

De eerste 15 minuten van de wedstrijd wisten de dames uit Ridderkerk het spel van de DES dames nog bij te houden. Ruststand: 7-2. In de tweede helft lieten de Papendrechtse dames zien waarom zij de terechte kampioenen zijn: verdedigend zat de boel goed dicht en aanvallend werden er mooie dingen neergezet.

De voorsprong werd verder opgebouwd en de wedstrijd eindigde in een eindstand van 23-9. Over 2 weken start voor de dames het tweede deel van de buitencompetitie waar ook nog voor de titel gestreden zal gaan worden!

Lees meer over:

handbal des'72
Deel dit bericht met je vrienden!