Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Het wijkplatform Oostpolder - De Kooy zoekt wandelaars

19 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Het wijkplatform Oostpolder - De Kooy wil graag in contact komen met mensen die in groepsverband in de wijken De Kooy en de Oostpolder willen wandelen. We willen onderzoeken of er animo is om periodiek te kunnen wandelen binnen deze 2 wijken. Wandelingen kunnen variëren in afstand of dag. Het is dus nog niet bekend op welke dag, wanneer en hoe laat. Maar dat zijn we nu juist aan het onderzoeken.

Heeft u interesse of ideeen of u wilt meedenken? Stuur een email naar info@oostpolderdekooij.nl onder vermelding van Wandelen.
Woont in Papendrecht maar niet in de Oostpolder of de Kooy, en wilt u met ons meewandelen?Géén probleem, mail dan ons ook

Wist u trouwens dat de gemeente Papendrecht al eerder een wandeling door de Oostpolder heeft uitgestippeld? De onderstaande groene route is gemaakt door de gemeente Papendrecht en komt uit de toeristische publicatie : Papendrecht - Wonen tussen water en groen.

Groene route (ca. 6 km.)
- 1 Start bij de parkeerplaats in park Oostpolder Parkweg, nabij tenniscentrum, Partycentrum The Bridge/Wokplanet).
- 2 Loop in noordelijke richting door het park Oostpolder (of loop in westelijke richting tot aan de N3 en neem het fietspad dat parallel
loopt aan de N3)
- 3 Het fietspad volgend steekt u de rijksweg A15 over, bij de rotonde gaat u rechtsaf en na 200 meter linksaf. Via het brede pad komt u nu in het Alblasserbos (B).
- 4 U volgt het pad, gaat rechtsaf (Peilkade, Matenasche Scheidkade), over de voetgangersbrug over de A15 en aan het eind rechtsaf (Tiendweg Oost).
- 5 Vanuit de Tiendweg Oost blijft u aan de noordkant van de Burgemeester Keijzerweg en loopt u weer richting het park Oostpolder. U komt nu weer bij de parkeerplaats/tennispark/Partycentrum The Bridge/Wokplanet (1).

Deel dit bericht met je vrienden!