Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Op zoek naar frisse lucht...

24 maart 2015

PAPENDRECHT / DRECHTSTEDEN - Voor frisse lucht naar het buitenland...

Wonen en leven in de Drechtsteden heeft veel voordelen. De grootschalige economische activiteiten zorgen voor welvaart. Maar ieder voordeel heeft zijn nadeel... Industrie en autowegen zorgen ook, in een bepaalde mate, voor verontreinigng van de lucht.

Voor Aldert en Claudia van Dijk en hun drie jonge kinderen uit de Wilgendonk in Papendrecht een reden om regelmatig op zoek te gaan naar... frisse lucht.

Acht jaar geleden kochten zij een een vakantiehuis in Schmochtitz in Duitsland. Met grote regelmaat gaat het gezin daar naar toe. "Om letterlijk en figuurlijk op adem te komen." zegt Aldert met een lach.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!