Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Datacom Drechtsteden B.V. failliet verklaard

25 maart 2015 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op dinsdag 24 maart 2015 is het Papendrechtse bedrijf Datacom Drechtsteden B.V., gevestigd aan De Biezen 22, failliet verklaard door de rechtbank Rotterdam. Hieronder vallen ook de twee bedrijven Datacom Fiber Optic B.V. en Datacom Projects B.V.

Op hun eigen website presenteert Datacom zich als volgt:
"Datacom is een enerverend dienstverlenend bedrijf in de telecommunicatie infrastructuren met tientallen jaren ervaring. Datacom is werkzaam op velerlei gebied binnen de telecommunicatie. Van telefonie-, kabeltelevisienetwerken en datasystemen tot de nieuwste vormen van glasvezeltoepassingen zoals Fiber-to-the-Home, point to point verbindingen. Ook zijn wij werkzaam op het gebied van zonnepanelen".

Zie ook:

Lees meer over:

failliet De Biezen
Deel dit bericht met je vrienden!