Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Uitreiking cheque van "De Lekkerste Erwtensoep Van Papendrecht"

1 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Zaterdag 31 januari vond bij De Keukenmaat te Papendrecht de allereerste wedstrijd plaats van “De lekkerste Erwtensoep Van Papendrecht”.

Mevrouw Terlouw-Middelkoop uit Alblasserdam was na een intensieve vak- en publiekskeuring de winnares.

Naast de wisselbeker was haar prijs ook dat haar winnende soep een maand lang op de menukaart zou staan van restaurant Willaerts te Papendrecht.

Tevens schonk Willaerts een gedeelte van de opbrengst van de verkochte soep aan een goed doel welke Mevrouw Terlouw-Middelkoop zelf mocht kiezen.

Mevrouw Terlouw-Middelkoop had Muziekvereniging Excelsior uitgekozen waar zij graag haar cheque aan zou overhandigen.
 
Afgelopen vrijdag 27 maart was het dan zover.  Ter overstaan van het gehele orkest mocht mevrouw Terlouw-Middelkoop het bedrag bekend maken en overhandigen aan een vertegenwoordiger van Excelsior.
 
Als organisator heeft Arie van der Wulp met veel trots verteld dat het bedrag dat deze allereerste erwtensoepwedstrijd heeft opgeleverd € 1500,00 bedroeg. Uit het applaus en de vele dankzeggingen van de leden Excelsior bleek dat het geld heel goed terecht zal komen.

Foto: Links op de foto ziet u Marcel van der Kruit van Restaurant Willaerts, tweede van links staat Alex Romijn van Muziekvereniging Excelsior. Naast hem dan de winnares van “De Lekkerste Erwtensoep Van Papendrecht” en uiterst rechts Arie van der Wulp, de organisator van de wedstrijd.

Lees meer over:

excelsior erwtensoep
Deel dit bericht met je vrienden!