Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Herman Nieuwstraten maakt per direct deel uit van de VVD-fractie

9 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De VVD fractie maakt bekend dat Herman Nieuwstraten (voorheen wethouder en fractievoorzitter PAB) per direct deel uit maakt van haar fractie.

Herman Nieuwstraten heeft jarenlange ervaring als wethouder en raadslid. Daarnaast heeft hij specifieke kennis van de WMO en het sociaal domein. Naast zijn ervaring en kennis, passen zijn visie en gedrevenheid binnen de VVD en leveren daarmee ook een bijdrage aan Papendrecht.

Fractievoorzitter Marius van der Valk; "Herman is een liberale Papendrechter en een welkome aanvulling binnen ons team. Samen met het college werken wij op een constructieve manier aan een liberaler Papendrecht." De VVD fractie ziet uit naar een goede en plezierige samenwerking.

Zie ook:

Lees meer over:

VVD raadslid PAB
Deel dit bericht met je vrienden!