maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Avondvierdaagse nieuwe stijl blijft starten en finishen op de Markt

17 april 2015

PAPENDRECHT - Dit jaar is er gekozen voor een vernieuwing rondom de avondvierdaagse in Papendrecht. Waar we jarenlang vanuit de Zonnebloem zijn gestart en daar ook weer finishte, is vorig jaar door de renovatie voor het eerst gebruik gemaakt van het Marktplein.

Dit is zo goed bevallen zowel bij de organisatie als de deelnemers dat we de keuze hebben gemaakt ook dit jaar weer vanaf de Markt te starten en daar ook te finishen.

De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 4 juni 2015. Op de slotavond worden de Vierdaagselopers binnengehaald op het marktplein waar ook de bloemenhulde plaatsvind. Natuurlijk is daar ook een muzikale omlijsting bij. De komende weken gaan we hier zeker door persberichten aandacht aan besteden.

 

Lees meer over:

muziek de markt bloemenhulde
Deel dit bericht met je vrienden!