Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Jong en Oud rond 70 jaar bevrijding

17 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Leerlingen van de Oranje Nassauschool, bewoners van woonzorgcentrum De Markt en bewoners uit de wijk ontmoetten elkaar op woensdag 15 april rondom de tentoonstelling ’70 jaar bevrijding’.

Op het schoolplein van de Oranje Nassauschool waren legerjeeps opgesteld en waren allerlei attributen uit de oorlog te bekijken. Ook werd er een film getoond en vertelde een aantal oud-Papendrechters hun oorlogsverhaal.

De tentoonstelling was een initiatief van het wijkplatform, Rivas Zorggroep, de Oranje Nassauschool, Wasko en kinderopvang Papendrecht en had als doel om jong en oud samen te brengen.jong en Oud rond 70 jaar bevrijding

Zie ook:

Lees meer over:

rivas wasko oranje nassauschool
Deel dit bericht met je vrienden!