Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Expositie in nieuwe Sportcentrum Papendrecht

21 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vanaf deze week hangt er een foto expositie in het nieuwe Sportcentrum in Papendrecht. Meer dan 30 sportfoto’s zijn te zien op de eerste etage. “De ruimte boven leent zich hier goed voor dus we hebben  voorzieningen aangebracht”, aldus Albert van der Hout, manager van het sportcentrum.

Op de foto’s zijn lokale sporters te zien van o.a. handbalvereniging DES, v.v. Papendrecht , v.v. Drechtstreek en AV Passaat. De expositie is te bezichtigen tot na de officiële opening van het centrum op 30 mei a.s.. en is vrij toegankelijk voor iedereen. Bijzonder is dat dit de eerste expositie is die te zien is in het centrum. Manager Van der Hout hoopt dat er nog vele exposities gaan volgen. 

De meest foto’s zijn van fotograaf Peter Verheijen, maar ook collega’s Erik van Wijk, Roelie ’t Jong, Wessel Dekker en Aiji Kley hebben een aantal foto’s gemaakt. 

Lees meer over:

expositie sportcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!