Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Volgende update van de werkzaamheden aan de Burgemeester Keijzerweg

23 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Hier een volgende update over de vorderingen aan de Burgemeester Keijzerweg. Onlangs, is een start gemaakt met de uitgebreide werkzaamheden voor de renovatie van de Burgemeester Keijzerweg en het busstation.

Ervaringsdeskundigen vertellen dat ze deze week rond 8 uur, toch een van de drukste momenten van de dag, weinig of geen oponthoud hebben gehad op hun tocht langs de werkzaamheden.

Want tegelijk met de aanpak van de Burgemeester Keijzerweg, het gedeelte tussen de rotonde Veerweg en de Noordhoek, laat de gemeente ook groot onderhoud plegen aan de Molenlaan, maar met borden wordt de omleidingsroute goed aangegeven.

Aannemingsbedrijf KWS Infra B.V. voert al het werk uit. Het eindresultaat, dat naar verwachting pas eind dit jaar helemaal zichtbaar zal zijn, laat een verbetering zien van de afwikkeling van het verkeer in Papendrecht, een nieuwe inrichting van het busstation, waardoor bussen bijvoorbeeld minder linksaf-bewegingen hoeven te maken, en het dus veiliger wordt en een versterking van de groeninrichting rondom de Burgemeester Keijzerweg.

Lees meer over:

update bk-weg
Deel dit bericht met je vrienden!