Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Leerlingen Koningin Beatrixschool vieren het Koningsfeest

24 april 2015

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 24 april hebben de kinderen van de Koningin Beatrixschool het Koningsfeest gevierd. De dag werd gestart met het Koningsonbijt en daarna mochten de kinderen van de groepen 1 t/m 3 hun fiets of step mooi versieren. Dit gebeurde buiten op het plein, terwijl het koningszonnetje lachend toekeek. De groepen 4 t/m 8 speelden o.a. Koningsbingo.

Natuurlijk werd er ook gedanst. Op het nummer Energie! werd het ontbijt goed verbrand. Van de ouderraad kregen de kinderen op deze ochtend ook nog iets lekkers. Door alle hulp van de ouders en de ouderraad is deze ochtend tot een succes geworden!

Lees meer over:

beatrixschool koningsontbijt
Deel dit bericht met je vrienden!