vrijdag 21 januari 2022

Alles over Papendrecht

Opening sociale moestuin door wethouder Cees Koppenol

1 mei 2015

PAPENDRECHT - Donderdagmiddag 30 april om ongeveer 16:00 uur heeft wethouder Cees koppenol de eerste sociale moestuin in Papendrecht aan de Beukmolen 168 feestelijk geopend. Onze fotograaf heeft van deze moestuin met de naam 'De Moesmolen' weer een paar mooie foto's gemaakt.

De moestuin wordt in stand gehouden door de werkgroep 'Sociale Moestuin Papendrecht.'

Hun doel is onder andere het instand houden van deze eerste sociale moestuin in Papendrecht, en het beheren van snippergroen, in samenwerking met de buurt en de scholen en andere organisaties in goed overleg met de gemeente Papendrecht.

Foto's © Pieter van den Berg.

 

 

Lees meer over:

moestuin beukmolen
Deel dit bericht met je vrienden!