maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Trekpleister Papendrecht viert opening met donatie aan Stichting Jarige Job

7 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Voormalige Dirx Drogisterij aan de Meentpassage 14 is omgebouwd tot nieuwe Trekpleister-winkel. Trekpleister Papendrecht heeft vandaag haar deuren geopend aan de Meentpassage 14 in Papendrecht. Bovendien bestaat Trekpleister dit jaar 35 jaar. Dubbel feest dus! Om dit te vieren, doneert de winkel in Papendrecht 15 verjaardagsboxen aan Stichting Jarige Job. Deze stichting trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag.

De verjaardagsboxen bevatten alle praktische zaken om een feestje te maken van een verjaardag, zoals een cadeau, versiering en zelfs een traktatie voor op school. Jan van Gortel, vrijwilliger van Stichting Jarige Job, nam de donatie vandaag in ontvangst. “In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag door middel van een verjaardagsbox. Namens de stichting wil ik Trekpleister hartelijk bedanken voor deze donatie!”

Trekpleister neemt intrek in voormalige Dirx Drogisterij
De nieuwe Trekpleister winkel heeft haar intrek genomen aan de Meentpassage 14, in de voormalige Dirx drogisterij. Het is de tweede Trekpleister winkel in Papendrecht. In de nieuwe winkel werken 9 medewerkers. Bij Trekpleister profiteren klanten van aantrekkelijke acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en vakkundig advies. Het komende jaar worden meer Dirx drogisterijen omgebouwd tot Trekpleister-winkel. Iedere opening wordt gevierd met een donatie aan Stichting Jarige Job.

Fotobijschrift: Trekpleister overhandigt cheque tijdens feestelijke opening aan Jan van Gortel, vrijwilliger van Stichting Jarige Job

 

Deel dit bericht met je vrienden!