woensdag 2 december 2020

Alles over Papendrecht

Bewoners zorgcentrum De Waalburcht genieten van vakantie

8 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Afgelopen week gingen twaalf bewoners met dementie van zorgcentrum De Waalburcht op vakantie. Familieleden, medewerkers en vrijwilligers zwaaiden de bewoners uit bij hun vertrek naar d’n Berk in Heusden. Hier genoot de groep van een heerlijke vakantie.

Vakantiegevoel
Dankzij het zomerse weer hadden de bewoners, medewerkers en vrijwilligers het vakantiegevoel al snel te pakken. Maar ook de accommodatie en de activiteiten droegen daar aan bij. De bewoners verbleven in vakantiehuisjes en konden in de recreatieruimte samen eten. Ook van het aangepaste, overdekte zwembad kon gebruik worden gemaakt.

Activiteiten
Tijdens de vakantieweek vonden er ook diverse activiteiten plaats. Zo brachten de vakantievierende bewoners een bezoek aan struisvogelboerderij Heierhof in Riethoven. Hier keken ze hun ogen uit en genoten ze van een ‘struisneutje’. Ook de bingoballen waren ingepakt en daarom vond op het terras een bingo plaats. Deze werd afgesloten met een heerlijk visbuffet.

Terugkomst
De bewoners hebben volop genoten van de activiteiten, de aandacht en het zomerse weer. Ze konden ook bij hun terugkomst rekenen op een warm onthaal van familieleden, medewerkers en vrijwilligers. Een feestelijke lunch in De Waalburcht was uiteindelijk de afsluiting van een zomerse vakantieweek.

 

Lees meer over:

waalburcht vakantieweek
Deel dit bericht met je vrienden!