maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek speelt gelijk in eerste wedstrijd nacompetitie

18 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De eerste wedstrijd in de nacompetitie van Drechtstreek tegen NSVV uit Numansdorp is geëindigd zoals hij begon, met een doelpuntloos gelijkspel. In de eerste helft van de eerste ontmoeting tegen de Numansdorpers hielden beide teams elkaar redelijk in evenwicht. Vooral in het eerste deel was er sprake van een aftastende fase. Drechtstreek was de iets sterkere partij maar het slaagde er niet in om te scoren. Wel was men zo’n tien minuten voor rust heel dicht bij de openingstreffer maar een kans werd van de lijn gehaald van het doel van de prima keepende doelman Melvin Kruythof van NSVV en ook een tweede doelrijpe kans ging verloren.

In de tweede helft startte NSVV een stuk feller dan Drechtstreek maar het kon ook geen echt gevaar creëren voor het doel van Marvin Otte die slechts enkele keren serieus op de proef werd gesteld. Geleidelijk aan werd NSVV terug gedrongen en ontstonden er meer kansen voor Drechtstreek. Net als in het tweede deel van de competitie bleek het ook nu weer niet in staat om te scoren. Doelpogingen waren er genoeg maar gescoord werd er niet. Zo eindigde in de 71ste minuut een fraaie solo van Mark Kunst met een goed schot dat werd overgetikt door de doelman en eindigde een knal van Patrick Sluimers op de paal. Enkele minuten later zag Mark Kunst een hard schot op doel opnieuw gestopt worden door Melvin Kruythof. Kansen waren er genoeg maar weer bleven doelpunten uit.

Komende zaterdag speelt Drechtstreek de returnwedstrijd in Numansdorp. Dat wordt dus een belangrijke wedstrijd waarbij de winnaar doorgaat naar de volgende speelronde. De tegenstander in die volgende ronde is de winnaar van de twee onderlinge ontmoetingen tussen Groote Lindt uit Zwijndrecht en Victoria 04 uit Vlaardingen. De eerste ontmoeting tussen die twee is door Groote Lindt gewonnen met 1-2. Aanvang van de wedstrijd in Numansdorp is 14.30 uur.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!