zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester presenteert burgerjaarverslag

21 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op 13 mei 2015 heeft burgemeester C.J.M. de Bruin het burgerjaarverslag 2014 en het jeugdburgerjaarverslag gepresenteerd in het denksportcentrum. In het burgerjaarverslag komt het denksportcentrum aan bod als een maatschappelijk initiatief dat al jaren van betekenis is. Het centrum is uniek in zijn soort met zo’n 30.000 bezoekers per jaar en biedt een sociaal platform voor zowel ouderen als jongeren. Er zijn 8 bridgeclubs en 1 schaakvereniging actief in het centrum.

Ook de toenemende rol van participatie door bewoners kwam tijdens de presentatie aan de orde. Voorbeelden van bijzondere initiatieven die werden genoemd zijn de sociale moestuin en de sociale wijkwinkel Fideel van de Gemiva- SVG Groep.

Het doel van het burgerjaarverslag is, zoals de Gemeentewet aangeeft, verantwoording afleggen over het functioneren van dienstverlening en participatie binnen onze gemeente

Deel dit bericht met je vrienden!