vrijdag 26 februari 2021

Alles over Papendrecht

Strafontslag medewerker begraafplaats wegens plichtsverzuim

2 juni 2015

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft een medewerker strafontslag gegeven op basis van ernstig plichtsverzuim. Dat plichtsverzuim is vastgesteld naar aanleiding van een onderzoek door Hoffmann bedrijfsrecherche.

Het betreft niet alleen het aanwenden van goederen en diensten van de gemeente voor eigen gebruik, maar ook het aannemen en verduisteren van contant geld bij het beheer van de gemeentelijke begraafplaats.

De gemeente heeft aangifte gedaan, waarop de politie een strafrechtelijk onderzoek is gestart. De politie probeert nu het totaal van feiten en omstandigheden in beeld te krijgen. Daarnaast heeft de gemeente maatregelen genomen om de interne beheersing verder aan te scherpen.

Lees meer over:

begraafplaats fraude aangifte
Deel dit bericht met je vrienden!