donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Crowdfunding project gestart voor de Mariannehoeve

17 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Mariannehoeve uit Papendrecht is een crowdfunding campagne gestart via Zencap.nl om financiering te realiseren voor het aanschaffen van nieuwe lasers en overige apparatuur voor de opening van een nieuwe locatie. Crowdfunding is een nieuwe snel groeiende manier van financieren, waarbij de ondernemer minder afhankelijk is van traditionele financiering. Particulieren en andere investeerders kunnen een (klein) bedrag investeren in het bedrijf en ontvangen hierover rente als vergoeding. Deze kleine bedragen vormen samen het totaal gevraagde bedrag om het project volledig te financieren.

Lokaal ondersteunen
Wellicht kent u de Mariannehoeve wel, en mogelijk bent u er zelfs wel eens geweest. Deze beautykliniek is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, huidtherapie en aangezichtchirurgie. Voor de opening van een nieuwe locatie zijn zij een crowdfunding campagne gestart. Om ook hier de klant de beste behandelingen te kunnen leveren, moeten er nieuwe lasers en andere apparatuur worden aangeschaft.

Het mooie aan crowdfunding is dat dit vooral uitkomst biedt aan het kleinbedrijf en lokale bedrijven omdat deze vaak lastig toegang hebben tot financiering. Het is een goed alternatief voor een traditionele lening, en geeft particulieren de kans om met een klein bedrag bedrijven te ondersteunen die in hun regio actief zijn. Het is een geweldige gedachte dat je door middel van een investering vanaf € 100, het lokale bedrijfsleven kan ondersteunen, en daar ook nog een aantrekkelijk rendement op kan maken.  

Over Zencap
Zencap Nederland is een online marktplaats voor bedrijfskredieten. Het platform is de snelst groeiende online marktplaats voor bedrijfsfinancieringen in Europa, en maakt deel uit van de Zencap Groep die in maart 2014 is opgericht. In de afgelopen 4 maanden heeft Zencap in Nederland meer dan 2 miljoen aan krediet verstrekt. MKB-ers die een online aanvraag indienen ontvangen binnen 48 uur een kredietbeslissing. Bij de Zencap Groep werken in totaal circa 70 mensen, waaronder financiële experts.

 

Deel dit bericht met je vrienden!