zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Rivas vierdaagse feestelijk afgesloten

19 juni 2015

 

PAPENDRECHT - Een lange stoet van bewoners van Rivas-locaties, thuiszorgcliënten en Papendrechters in een rolstoel trok de afgelopen week door Papendrecht. De Rivas-vierdaagse kon dit jaar weer rekenen op veel enthousiaste deelnemers en begeleiders. Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juni deden zij mee aan de Rivas-vierdaagse. En net als bij de echte Vierdaagse kregen ze vrijdag een warm onthaal.


Feestelijke binnenkomst
De wandeltochten gingen langs de drie woonlocaties van Rivas Zorggroep in Papendrecht: verpleeghuis De Wieken, zorgcentrum De Waalburcht en woonzorgcentrum De Markt. ‘Op iedere locatie sloten deelnemers aan en op de laatste locatie was er iedere dag muzikaal vermaak Tevens was het een mooi moment om de - door Jumbo gesponsorde – drankjes en koek uit te delen.

Dagelijks namen zo’n 200 mensen deel aan de Rivas-vierdaagse. ‘Zij werden vrijdag 19 juni na de laatste wandeltocht feestelijk onthaald op de Markt door wethouder Kees Koppenol en wethouder Reuwer-Verheij’. Alle deelnemers ontvingen een medaille en bloemen.

Foto’s: Pieter van den Berg


Lees meer over:

rivas vierddagse
Deel dit bericht met je vrienden!