donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Afsluiting Kids in Bizz tijdens Viermasterparty

22 juni 2015

PAPENDRECHT - Op dinsdagmiddag 16 juni sloten de kinderen van de groepen 7 en 8 hun project Kids in Bizz af tijdens de Viermasterparty. In totaal achttien bedrijfjes deden hun uiterste best om hun Fair Trade producten van de Wereldwinkel in Alblasserdam te verkopen. Sommige van die bedrijfjes hadden uitstekende strategieën toegepast, want zij waren aan het eind van de middag uitverkocht! Vele mensen kwamen naar de marktkraampjes die op het schoolplein stonden opgesteld. Maar er was nog veel meer te doen: bijvoorbeeld schminken, een springkussen, een rommelmarkt, lekkere broodjes hamburger of worst eten, je geluk beproeven bij het Rad van Fortuin of bouwen met bamboe enz. Ook externe organisaties waren aanwezig, zoals WASKO (spel), Interval (breakdance), ToBe (o.a. djembé) en de Taekwondo Vereniging Papendrecht (clinics).

De ouderraad verraste de school met een mobiele keuken, omdat de school dit jaar 30 jaar bestaat. Dit cadeau werd met veel enthousiasme ontvangen, want tijdens de kunstcarrousels is koken al een gewilde activiteit gebleken en dat wordt nu met een mobiele keuken alleen maar makkelijker! Al met al een zeer geslaagde middag, zowel voor de bedrijfjes, voor de bezoekers, maar ook voor de school. De opbrengst van deze middag gaat voor een deel naar Jantje Beton. Het andere deel wordt gereserveerd voor een nieuw schoolplein. Plannen hiervoor zijn al in een ver stadium en in 2016 zal de Viermaster een natuur schoolplein krijgen.

Lees meer over:

kids in bizz viermasterparty
Deel dit bericht met je vrienden!