zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Vaderdag in Winkelcentrum de Meent

22 juni 2015

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend werden alle vaders in het zonnetje gezet. Ook winkelcentrum de Meent in Papendrecht stond afgelopen zaterdag 20 juni in het teken van Vaderdag. Van 12.00 – 16.00 konden bezoekers van het winkelcentrum deelnemen aan allebei leuke activiteiten.

Diverse figuren bevolkten deze middag het winkelcentrum met stoere doe-activiteiten waaraan de vaders en gezin volop konden deelnemen. Zo was er een professionele barbier, een authentieke schoenpoetser en kon men op de foto in een levensgrote globe. Kortom: een grote variëteit aan activiteiten, waaraan ze nog lang zullen terugdenken.

De winkeliers van winkelcentrum de Meent bedanken alle bezoekers en zien u graag terug.

Lees meer over:

vaderdag de meent
Deel dit bericht met je vrienden!