vrijdag 26 februari 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester feliciteert echtpaar Noordhoek- Knoot

25 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Burgemeester de Bruin bezocht woensdag 17 juni het echtpaar Noordhoek-Knoot. Het paar was een dag ervoor, dinsdag 16 juni, 60 jaar getrouwd. De burgemeester feliciteerde het echtpaar met deze mijlpaal en overhandigde hen een bloemetje.

Het huwelijk van meneer en mevrouw Noordhoek is bezegeld met 2 kinderen. Inmiddels is de familie uitgebreid met 8 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Het echtpaar woont al 16 jaar in Papendrecht en houden ervan om lange wandelingen door het dorp te maken. Minimaal 3 keer per week gaan ze eropuit en komen tijdens hun wandeling veel bekenden tegen.

Corina, dochter van het echtpaar, over haar ouders: ‘Het zijn geweldige ouders met een hart van goud, ze staan altijd voor ons kinderen klaar’. Het echtpaar hoopt zelf dat ze nog lang van elkaar en de familie mogen genieten.

Lees meer over:

burgemeester echtpaar jubilaris
Deel dit bericht met je vrienden!