Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Staay Food Group vestigt zich op Nieuwland Parc

25 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Het bedrijventerrein Nieuwland Parc in Papendrecht krijgt er een grote speler bij, namelijk Staay-Hispa. Staay- Hispa is onderdeel van Staay Food Group en levert kwalitatief hoogwaardige groenten en fruit uit eigen bron. Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan zo’n 100 mensen en is nu gevestigd in Barendrecht.

Echter de strategische ligging van Drechtsteden, de goede achterlandverbindingen, de aanwezigheid van Dordtse Zeehaven, het aanbod van goed geschoolde werknemers en de ontwikkeling van een containertransferium in Alblasserdam zijn redenen om te verhuizen naar bedrijventerrein Nieuwland Parc. Staay-Hispa heeft voor haar vestigingskeuze gebruik gemaakt van de diensten van DEAL!Drechtsteden Promotion & Investments Agency en de gemeente Papendrecht.

Nieuwland Parc is een gezamenlijke ontwikkeling van de gemeente Alblasserdam en Papendrecht. Ongeveer 10% van het bedrijventerrein ligt in Papendrecht en 90% in Alblasserdam. Het pand van Staay-Hispa is nu in aanbouw en ligt op het grondgebied van Papendrecht, direct aan de grens met Alblasserdam. Het pand ligt pal naast het pand van moederbedrijf Staay Food Group, dat op Alblasserdams grondgebied ligt.

Zie ook: Spectaculaire opening nieuwbouw Alexport (7 juni 2008)

Deel dit bericht met je vrienden!