Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Tiemen Huijzer uit groep 7 wint tafeltenniscompetitie op Oranje-Nassauschool

26 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op de Oranje-Nassauschool worden al meer dan dertig jaar tafeltenniskampioenschappen georganiseerd. Er is het hele schooljaar door een competitie voor meisjes en jongens van groep 5/6, 7 en 8. Er wordt dan gestreden om de eerste, tweede en derde plaats per groep. Op woensdag 24 juni vonden de eindrondes plaats om uit te maken wie zich kampioen van de Oranje-Nassauschool mocht noemen.

Meester Moerman (velen kennen hem nog wel) kwam speciaal naar school om als scheidsrechter op te treden bij deze spannende wedstrijden. Dit jaar werd Tiemen Huijzer uit groep 7 eerste, Geert Vink tweede, Yuri Brouwer derde en Levi Juch vierde. Zij zitten alle drie in groep 8. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Deel dit bericht met je vrienden!