Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Boa's in het nieuw gestoken

1 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - De Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) zijn in een nieuw uniform gestoken. Volgens Cela Güler, één van de gemeentelijke handhavers, waren de oude afgeschreven. ‘Het was landelijk gezien een allegaartje van uniformen. Nu is, om meer eenheid te creëren, één uniform ontwikkeld. Het is niet verplicht voor dit uniform te kiezen, maar wij hebben dit wel gedaan voor een betere herkenbaarheid.’

Workers
‘In plaats van overhemden en pantalons dragen we nu polo’s met korte of lange mouwen en ‘workers’, comfortabele broeken. De kleding is meer van deze tijd. In de korte tijd dat we het nieuwe uniform dragen, hebben we al veel complimentjes gekregen van inwoners!’, aldus een trotse Cela. De gemeentelijke opsporingsambtenaren van de gemeente Papendrecht worden ook ingezet in de buurtgemeenten, waaronder Sliedrecht, Alblasserdam, Molenwaard en binnenkort ook Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer over:

nieuw boa complimentjes uniformen
Deel dit bericht met je vrienden!